miércoles, mayo 31, 2006

Red Hot Chili Peppers


Ayer vimos en el St. Jordi el fantástico espectáculo de los Red Hot, con un festival guitarrero impresionante, salí del lugar con ganas de reventar una eléctrica. He puesto este vídeo porque el viernes unos maleantes entraron en el estudio y nos trincaron tres portátiles, cámaras de vídeo, DVD portátil, etc. y my plataforma de descarga de la cámara, y todo lo que grabé ayer solo lo puedo ver yo, de momento!

Prometo que en breve cuelgo alguno de los vídeos de ayer, por algo me llaman "Uri Katuri", perque no hi ha qui m'aturi!!


(He visto una cosa que me ha gustado mucho, nos postearon en la sección de links de dadanoias, que ilusión!!!!!!)

6 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Quina putada lo dels cacos!
Avui he vist el programa del C3 bar i hi ha un grup que es fa dir "los bombones de butano", i com sóc així de simple m'ha fet molta gràcia i he pensat en els gurús. En realitat he pensat en un gurú en concret. Un gurú que, per cert fa molts díes que no ens fa una visiteta. I no em diguis que vas molt atrafegat, que aquest blog és la prova irrefutable de que temps lliure en tens de sobres!

2:33 p. m.  
Blogger Sergi Giraldo said...

mmm, dí nombres si te atreves :D

6:44 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Sr. Sergei, la veritat es que la invitació anava dirigida al més impresentable dels gurús, l'execrable Uri Katuri, però si vol venir a un dels nostres soparets-tertulia està convidat. El tema de la propera tertulia es: Doménico Bartolo: vida y obra.

3:18 p. m.  
Blogger Sergi Giraldo said...

jajaj, error de comprensió :P

10:44 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

De totes maneres la invitació al sopar segueix en peu, però abans potser hauríes d'anar a fer una visiteta a algú. (Si t'has donat per aludit vol dir que hi ha algú a qui tens abandonat últimament!, je je)

11:23 a. m.  
Blogger _Uri said...

Ei, a veure si es veritat i fem un sopar!
Marieta, amb lo be que cuines no se perque et vaig deixar escapar! jejeje!! si el miky llegeix aixó hem capa!!

Lo dicho Mary i _Sergei un dia fem un sopar i fem unes risitas tots junts!!!!!!!!

:D

11:48 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home

Website Counter
Counter